Min viktnedgång

Genväg till

14 april 2009

allt möjligt!

God förmiddag!
Blev inget mer bloggande igår , var full rulle hela dagen , jag fick storstädningsdille o skura spisen runt om o massa grejande, sen kom kuss in så vi börja med bakningen när jag städat klart i köket, sen medans de jäste sprang jag o plocka vidare i resten av hemmet ,renbädda sängen m.m. Kuss hjälpte mig oxå :D så tack för hjälpen gumman. Sen fortsatte vi med bakningen , blev bröd,kladdkaka och chokladbollar. På kvällen fixa Niclas köttbullar och stuvade makaroner, gott gott som alltid. 
Blev sängen rätt tidigt tror vi gick in o la oss vid 22 tiden och jag somna nog innan kl blev 23 :O men skönt det oxå känner man sig utvilad och kommer upp i någerlunda bra tid på morgonen oxå. 
Ska börja tvätta om ca en timme, så då har man några timmar att springa upp o ner för trapporna för kan säga att jag har massvis med tvätt!! 
Funderar på om jag ska baka lite tekakor idag oxå med jästen som jag har kvar.. e ju så gott med varm tekaka o ost =) .. 
Sitter just nu med min energidricka brevid, pratar med en av mina bästa vänner på msn, skriver blogg på ett tangentbord som väsnas rätt mycket hahaha.. men men det duger det oxå . Ska strax starta lite musik så man kommer igång lite mer :D Sen blir det röja undan lite från gårdagens middag, skura golven måste jag oxå göra , gjorde aldrig det igår för här var ju folk hela dagen hihi. 
Ser ut att bli härligt väder idag oxå  så kanske man passar på att smyga ut i värmen då o då när man hinner hihi. 
Hoppas ni mår bra alla vänner o bloggläsare där ute och att ni får en härlig dag idag!! 

kraaamizzar 
free glitter text and family website at FamilyLobby.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar