Min viktnedgång

Genväg till

8 november 2009

8 dagar

8 Dagar kvar :

* tills jag SKA va frisk
*tills jag får se snö antagligen :P
*tills jag får träffa TjockisGizmo igen =)
*tills jag åker till Umeå med tåg


Hoppas ni har haft en bra helg alla.. själv har den inte varit sådär vidare bra för jag har hostat o hostat o hostat . O idag är det extremt jobbigt att vara uppe o röra på sig känns som man sprungit maraton varje gång man reser sig för att gå och röka eller gå på toaletten eller vad som . Man kan faktiskt hoppas att det är svininfluensan man har lyckats nappa på nånstans o från någon för då e man ju immun nu när de går över :P Men tror inte att de är det och är det det så kan ja ju säga att de e inte värre än andra förkylningar jag haft förr dom är sig lika alltid samla jäkla hosta hehe. Men men huvudsaken är att jag är bättre om en vecka gärna på fredag så jag kan mysa ordentligt med mina älsklingspojkar innan jag ska vara utan dom i 2 lååånga veckor..

har jag tur så slipper jag ligga sjuk under jul o nyår för en gångs skull eftersom ja varit sjuk 2 ggr på kort tid nu . peppar peppar ..

Idag har jag inte gjort så mycket, varit ute o slängt soporna,diskat o ätit frukost . Sen har jag bara suttit/legat på soffan o tittat på rederiet o fixat på datan..

Vill åka upp till pappas grav o fixa lite idag men vet inte om kroppen vill som huvudet vill så vet inte hur de blir än annars får jag väl ta de när jag känner mig bättre.

Har inte så mycket att berätta idag känns de som .. igår åt vi mumsig middag det blev hassebackspotatis och lövbiff o persiljesmör mumsfilibabba :P sen titta jag på körslaget :D
Sen senare på kvällen blev de "Tjejligan" på tv4film.

Nu ska man bara komma på vad man ska ha till middag denna söndag!

nehe nu avslutar jag .. "host host" hehe

kramelikram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar