Min viktnedgång

Genväg till

24 februari 2009

Trallallalaala!!!

Ont i ryggen ,ont i axlarna , GNÄLLSPIK... jaja ska sluta gnälla hehe..

Idag har man städat som sören här hemma och fixat lite grejor tex Satt upp några tavlor på väggen ,spikat fast sladdarna som legat på golvet o samlat damm o man snubblar o har sig på dom.. men inte nu längre=) Kan om jag vill..
Sen mitt ialltihop kom Kuss o Talis in på besök så vi snacka lite och röka lite.. ja det gamla vanliga .. Jagar en 3G telefon men tycks inte vara nån som har nån över som kan låna ut en .. typiskt.. men det löser sig väl..

Sen när kuss och Talis gått hem igen fortsatte jag med mitt städande har dammsugat hela lägenheten 2 ggr.. diskat skrubbat spisen,städat badrummet,bäddat sängen (renbäddar i morron) svabbat golven ,har till och med tvättat den ena väggen i storarummet för den va lite fläckig o sen blir det skitit på väggen efter Ozzykillen. blev hyfsat bra . Testa med Cilit Bang eller va det heter är nog effektivt om man gör som de står låter de verka en stund hihi..

Sen har jag äntligen fått hem den underbart goa techno låten "mom is home" med A.Moe... tack vare ett av lillsyrrans ex kom ihåg vilken jag mena.. hihi man blir lite partysugen när man hör den =)

Nej nu dyker nog snart mannen min upp här hemma så jag ska plocka undan de sista o fixa lite till innan han stiger innanför ytterdörren .. ut o slänga soporna ozå kanske om ja hinner ..

vem vet dyker kanske upp med en till blogg senare idag annars hörs vi i morron..

kraaaaamizz Fru Söderqvist !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar