Min viktnedgång

Genväg till

2 januari 2010

Sunshine day =)




Igår blev en riktig slappedag då vi bara tog de lugnt och gjorde vad vi kände för åt lite rester från nyår till frukost och till middag på kvällen blev de lövbiff,pommes och persiljesmör gott gott =) Ett och annat rederiet avsnitt hann vi med oxå så nu har vi snart inte många avsnitt kvar o titta på innan vi sett hela serien =) Så får vi väl se vad vi hittar på för nåt och titta på när det är klart.

Var även iväg en sväng på eftermiddagen , promenad till Oj med kuss o natalia o ozzy =) sen hem igen.

Har ett problem har inga gardiner till mitt storarum efter jag tvättat dom jag hade innan och har nog varit klantig o lagt panelgardinerna i torktumlaren så dom är nu ca 40cm kortare än innan.. o de ser inte klokt ut så måste få tag på nya gardiner innan jag tar ner julgardinerna här inne.

Köket och sovrummet har jag redan tagit bort julen och satt upp andra gardiner i .. fick ett ryck på nyårsaftons eftermiddag hihi .

ska även ha 2 nya lampskärmar till fönsterlamporna i storarummet . så blir en shopping runda nästa helg tror jag om jag får som jag vill :P

Igår kom även min storasyster och hennes sambo hem från sin semester på lanzarote =) Hon kommer nog hit en runda om en stund oxå hon ska kika på min mobil för hon är ute efter en ny mobil men jag tycker inte att hon ska köpa en sån jag har då den e lite seg mellan varven och kameran är inte jättebra för att va 8 mp , men tyckte hon skulle komma o titta på den själv så får hon själv avgöra vad hon tycker. =)

Inga planer för denna dagen heller utan det blir lite vad som faller oss in att göra :D ska iallafall plocka undan lite här nu och ta en sväng om med dammsugaren , hunden fäller ju fortfarande ganska bra mellan varven .

Ute skiner solen och det är några minusgrader men det hör ju till bättre minus än plus så allt blir kladdigt , ska se om ja kan fixa lite trädgården nån dag oxå .

Nehe ni nu är de dags för mig att avsluta dagens blogg så önskar er alla en härlig lördag och ta hand om varandra !!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar