Min viktnedgång

Genväg till

25 december 2009

Regn o Rusk

God juldagsmorgon!

Hoppas ni haft en lugn o fridfull jul !

Vi hade en lugn julafton iallafall , började dagen med att åka ut o handla lite och köpte julklapp till Ozzy sen hem och förbereda lite inför middagen. Var även en sväng inne hos kuss me familj o hälsa på =) Sen tog vi de lugnt några timmar innan de va dags för den stora förberedning / tillagningen av julmaten som vi åt lagom till kalle anka .

Blev lite rastlösa efter de så vi gick in o hälsa på hos kuss me familj igen en stund . Sen blev de bara slappa resten av kvällen framför teven .

Fick ny mobil i julklapp av min älskling och även han fick en ny mobil =) sen fick vi när vi va uppe hos svärföräldrarna presentkort på ikea .. Tack så mycket svärmor o svärfar ... så i morgon blir de kanske en runda till ikea o titta om dom har nåt kul :D
Ozzy fick ett ben oxå av sin "farmor" och igår fick han ju sitt årliga 1meters ben av oss så han har att roa sig med nu .

Idag blir det nog en sväng in till stan o tvätta bilen och ikväll ska vi gå på bio och titta på Göta Kanal 3. Får hoppas den är bra även om kritikerna inte tycker det.

Stort grattis till Roger som fyller 55år idag ! hipp hipp hurra!! hoppas du får en bra dag !

tråkigt väder har vi fått här nere i skåne de regnar o blåser får hålla tummarna på att de går över till snö snart igen för snart har vi ju ingen snö kvar.. bara blask..

har inte så mycke mer o skriva om idag då jag är lite seg nu på morgonkvisten hihi men vi hörs en annan dag..

kram kram




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar