Min viktnedgång

Genväg till

8 december 2011

Springtrappa..

Godkväll i huset!

Denna torsdag har mestadels bestått av spring i trappor kan man väl säga.. för först ut med vovven på morgonrundan , sen vid 12 ner med tvätten o upp igen o sen upp o ner fram till tre. ca 1 ggr i timmen.. o sen fixa jag undan tvätten o la in den på sin rätta plats.. sen var de dags för eftermiddesturen med vovven , passa på o slänga sopor samtidigt .. o sen upp o diska undan o tända ljus för vid den tidpunkten var det ju mörkt ute igen.. Sen har jag slappat mellan varven här framför datorn från o till under dagens lopp ..

Dagens middag blev biffar ( blev inte goa) o pommes.. ska aldrig mer köpa nåt annat märke på kryddor än de ja är van vid oavsett om det är billigare .. så de så..

Nu halvligger jag på soffan o slappar innan jag återigen ska vandra i trapporna för kvällsturen med Ozzypozzy `=)

Har även pratat bort en timme el 2 med gumman Therese =)  så hon höll mig "sällskap" när jag var i tvättstugan samt när ja vek tvätt i sovrummet via högtalaren på telefonen :P

Aaaaah jag har köpt massa pussel på tradera o betala de i förrgår o trodde ja skulle fått paketet som idag el imorgon men det har ju inte blivit skickat förräns idag vid middestid med schenker så har en känsla av att jag glömma några pussel denna helgen utan de dyker nog inte upp förräns på måndag..

väntar även på ett annat paket får hoppas de kommer i morgon =) så får ja väl se om de går o ha.. vad säger ja inte o ni behöver inte tjata för kommer inte skriva de ändå haha..

Lite hemlisar får man ha här i livet...

Min Gizmogumma är fortfarande ostabilt med hur det går .. men imorgon får hon/vi besked på om hon slipper op. Du finns i mina tankar gumman puss o kram =)

Nu regnar de ute låter de som .. ikväll igen fasiken blir halt om de fryser på oxå .. o vi blir våta när vi ska ut på promenix ju.. haha jaja nu ska jag röra på mig för baken har somnat.. pga av dum sittliggning i soffan haha ..

kramizz

Mizmo

1 kommentar:

  1. Men Linda så kan du ju inte skriva.. Vad har du köpt för nåt trevligt? // Nyfiken!

    SvaraRadera