Min viktnedgång

19 februari 2012

Så kan det gå

Hej .. eftersom detta är MIN blogg så borde jag ju få skriva vad sören jag vill här.. men det märker jag väl inom kort.. bryr mig inte så värst för den sakens skull .. för jag skriver bara som det är o vad jag själv känner så det är ju bara att läsa om man vill eller helt enkelt skita i det.

Ja som ni kanske märker blir detta ett åt det aggressivare hållet inlägg... men måste skriva av mig så jag sen bara kan lägga detta bakom mig o gå vidare med mitt liv.

Så här ligger det till.. en av mina sk bästa vänner hade tydligen för sisådär 1-2veckor sen tror jag att det är tyckt att jag varit "kränkande" eller sårande med en mening jag använde i en förklaring.. o denna mening var " jag har ju oxå gått ner i vikt" detta blev tydligen någon form av missuppfattning av.. men totalt ovetandes om detta i 1-2veckor så får jag plötsligt ett meddelande där jag har 2 VAL

1: jag har gjort henne nåt
2: jag har förändrats

mycket mer val av detta hade jag inte.. totalt oförstående om vad hon pratar om frågar jag detta o får till svar att jag förändrats o att jag ser ner på allt nu... ännu ett ?? från mig o nästa svar blir typ. att jag  tydligen tycker att andra är mindre värda nu sen jag gått ner i vikt.

Tack så jävla mycket.. det är ju kul att ens så kallade bästa vän tycker så om en.. pga av att hon/du (för du läser säkert min blogg ) tydligen missförstått nåt jag skrev..

hade hon bara kunnat ärligt sagt till mig när jag skrev detta eller om hon nu ville grubbla på de i 1-2 veckor frågat vad el förklarat att hon tatt det negativt så hade jag kunnat förklara hur jag mena.. men NU vet jag ju redan vad hon tycker om mig så behöver inte lägga  nån energi på att förklara mig.

Så pga av nåt hon missuppfattat tydligen som jag inte ens var medveten om så ser jag ner på allt o alla andra är mindre värda nu när jag gått ner i vikt.

Hon har pratat med sina andra vänner o dom höll med henne om det var kränkande/sårande o skriva så.. jag har pratat med mina andra vänner o nära och dom fattar inte vad problemet är.. snacka om att folk tycker olika.

Själv fattar jag inte riktigt heller vad problemet var .. men nånstans har det blitt missförstånd i vad jag förklara .. eller så får jag helt enkelt inte skriva att jag gått ner i vikt ...


Visst alla får tycka o tänka vad dom vill det bryr jag mig inte så mycket om men då ska jag oxå få tycka o tänka vad jag vill..

dom flesta jag frågat säger att jag förändrats på det vis att jag idag ser gladare ut, bättre självförtroende men inte ens min man eller mamma som träffar mig mest har nåt negativt att komma med.. visst man kan tänka att dom inte skulle säga det men så ärliga är vi i min familj att det gör vi.

Om ni trodde att jag tycker att jag är "SMAL" nu så tror ni fel.. jag har ännu inte fått in att jag blitt mindre.. har komplex för min kropp nästa mer nu än innan men detta är något som ni inte ser för jag lägger inte ut "nakenfoto" på mig ..

Det var även mitt fel tydligen att jag inte träffar mina vänner tillräckligt ofta för om jag räkna ut hur många gånger jag åkt till skåne / hur många gånger hon varit här så skulle jag visst se att det var mitt fel???

okej vi säger att jag var i skåne ca  6 ggr förra året hon var nog här 1 gång..  av dom 6 gånger jag var i skåne träffa jag henne 4 ggr varav de kunde blitt 5 ggr men pga av hon hade förhinder gick det inte.

Hur kan det bli mitt fel då ?

jag får inte ihop det men de får ni kanske,  förklara gärna då ...


Visst har jag förändrat mig lite ..

1. bättre självförtroende (lite iallafall )
2. Tar inte skit utan o svara tillbaka längre för att undvika bråk/missförstånd
3. piggare, mår bättre , bättre kondis
4. mindre risk för o dö för tidigt pga av fetma
5. orkar mycket mer , mer energi
6. behöver inte ha säckiga kläder för att det är det enda som går att ha
7. jag får min mens varje månad
8. och jag har trots allt tappat över 40 kg så det blir ju liiiite förändring..

............................................................

Kommentarer får ni skriva oavsett om ni tycker att jag har skrivit rätt eller fel för jag står fast vid vad jag själv tycker o tänker.
.1 kommentar:

  1. Idag får man inte vara stolt över sådant man uppnått, det kallas skryt och man blir uppblåst och folk har nåt att gnälla om. När vi flyttade till lgh i Klippan så ville jag ju såklart ha hem vänner och släkt, men nån kallade det skryt..! Vill inte alla visa upp sitt nya hem och ha hem besökare? Som du, klart du vill visa att du gjort nåt bra med dig sj. och vill visa upp det - på vilket sett du än vill. Klart du vill saga "jag har tappat så och så mkt i vikt och mår så mkt bättre"! Har folk problem med det - bästa vänner eller ej, så är det nog fasiken inte så mkt vänner iaf.... Ta bort negativa människor, det är dem som gör att vi mår sämre. Må väl =)

    SvaraRadera