Min viktnedgång

27 februari 2012

Duracell Kaninen utan batteri !!

Godkvällens !

Idag har det varit en aktiv måndag .. började med att packa ner tvätten o sen bar det ner för trapporna till tvättstugan sen upp o tog tag i disken o plocka undan lite o röjde i sovrummet , dammsuga hall ,sovrum o kök.. sen borsta jag Ozzykillen , ner i tvättstugan igen o upp o säga hejdå till mannen som skulle köra o jobba.. ringde doktorn för makens del fick en tid då dom skulle ringa åter..sen körde jag igång dammsugaren igen o tog storarummet o dom andra rummen en sväng till..o lite mer undanplockning, tvättstugan o upp igen o sortera in det på sin plats , ut med ozzy o samtidigt en tur nerom butiken hem igen, fick samtalet från vårdcentralen o fick bokat in en tid till dr o en till sjukgymnast till mannen min, plus förnya mina recept =) ,åter dags för tvättstugan haha .. sista rundan =) upp o hänga upp de som inte var torrt o sortera in resten.

Fika paus med apelsin banan o vindruvor =)

Satt sen o fundera på om jag skulle köra till bibblan här i svängsta eller gå dit eller vad jag skulle göra.. vill inte ta bilen den lille biten ( 1km ca kanske eller 1,5 km hihi) onödigt slitage på bilen..

så tänkte att jag chansar på o fråga grannen under om jag fick låna deras cykel .. o det fick jag .. kan säga jag var lite smånervös o cykla på en mountainbike utan broms me pedalerna då jag inte har cyklat på några år tror jag det är nu.. men det gick lysande :P  cykla till med i uppförsbackarna några av dom iallafall hehe.  sen blev det vandra omkring på vårt lilla bibliotek o försöka hitta nåt nytt bra o läsa.. tog nog en timme o fick bara ihop 2 böcker .. men fick beställt 2 böcker som är följetong på den ena jag låna vill ju läsa dom i ordning om dom nu är bra hihi..
fanns väl 6 böcker i den serien än så länge.. Kriminal så klart :P älskar thriller/krim böcker..  om dom utspelar sig i utlandet har ännu inte fått för mig o testa såna som handlar om här i sverige .. har svårt för de men de kommer kanske .. några verkar ju trots allt bra =)

jag var ganska SMART oxå för när jag begav mig tog jag ciggpaketet o tändaren med mig.. tänkte jag skulle ta en cigg när jag kom ut från biblioteket o tog fram asken o öppnar den.. där i låg en gammal kaka o lite skräp som jag stoppade i en tom ask tidigare idag men glömde slänga så den låg brevid min nya ask.. haha så där slapp jag röka den gången o fick vänta tills jag kom hem :P

Nu ska jag nog gå o plocka in disken o kanske ta o svabba av golven så har man ju varit riktigt superduper aktiv idag.. som en jävla Duracellkanin  utan batteri :P

Nu önskar jag mig bara ett bättre SJÄLVFÖRTROENDE vågar ju knappt ens fråga om praktik/jobb på affären.. men i morgon ska jag försöka bege mig ut på jakt efter helst jobb så klart men kan kanske bli lättare med praktik först o sen jobberbjudande på det ställe man är =)

ha en underbar måndag kväll

kramizzInga kommentarer:

Skicka en kommentar